Originale koncepter fra Fresh Blackeye Tee Shirts Line

Jul 27, 2022 Clothing Accessories

Vi er stolte af at præsentere dig for et af de friskeste T -shirt -mærker, der er tilgængelige, der ønsker at gøre en forskel såvel som at spille et spil med perspektiver med dig. Australien giver os den Blackeye -linje, der inkluderer et ekstremt originalt koncept, der gør udnyttelse af minimalistiske højdepunkter.
Glenn, der er i gebyr for projektet, er en af ​​de mennesker, som jeg beundrer for deres tarm for at give deres opgave og overholde deres drøm. Ja, den type person, som du forstår, gør det af lidenskab.
Ideen, han overraskede mig med, er, at de sorte stilarter har en ekstremt lys farve, der skiller sig ud. At gøre en effekt er, hvad Blackeye sigter mod såvel som tee -skjorterne har håndteret for at gøre netop det. At vise os, at forståelse er alt, bruger han ironiske såvel som sjove illustrationer til at hjælpe os med at se med øjnene. Nu forstår vi virkelig, hvad kunstneren mente, ikke?
Blackeye Tee Shirts Line!
Blacksheeptrapped, da jeg kan lide sarkasme såvel som t-shirts af høj kvalitet, gjorde hans linje en positiv effekt såvel som jeg er taknemmelig for, at han er vist her. Jeg må oplyse “fanget”, “penge samtaler” såvel som “piss off” er mine favoritter.
Tee Shirts -linjen er lige i begyndelsen, men det er en ekstremt tiltalende en så godt som jeg ønsker Glenn en succesrig fremtid, da der er originalitet at blive værdsat her.
Besøg hans “salgsautomat” for T-shirts, overholde ham på Facebook for de seneste opdateringer samt twit dine indtryk her.
Hvad tror du på præsentationen?
Piss-offbum-trimmercar-parkcombatrhinomoney TalksbullseyeAngel Halopower Foolzp8497586RQ

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *