Archive: September 28, 2022

Dagens cool T-t-shirt #7 til Rumplo! ! !

Dagens valg er en klassiker. En-øje kraniet mod en fritliggende hvid baggrund. Kranier bliver aldrig gamle, og når du også kan bruge designet som en tatovering, har du en vinder hos os. Dagens cool T-t-shirt #7 til Rumplo! ! ! Det professionelle sted med næsten ubegrænsede muligheder bringer os dette sort / hvide design T-t-shirt, der minder om Yore’s dage. Oprørere over hele verden forenes! Pirater og tyve havde bedre udsigt! ARRR!
Glem ikke at komme tilbage i morgen for at kontrollere det næste seje T-t-shirt-valg!
Dagens cool T-t-shirt #7 til Rumplo! ! !
Tyve

0/5 (0 anmeldelser)

Gratis Vector Dwarf til download-T-Shirt Factory!

Helt gratis Vector Dwarf nu tilgængelig til download-T-Shirt Factory
Det er den tid på dagen igen, når vi tænker på vores læsere. I dag giver vi dig en helt gratis vektor -dværg – små mennesker, der laver fantastiske ting. Du ved, det lille skridt for mennesket, enormt spring for menneskeheden slags ting. Du ved aldrig, hvordan det vil bidrage til et fantastisk fremtidig design. Kunst er som standard uventet og overraskende.
Du kan have vores ved at abonnere på vores nyhedsbrev for at være ajour med alt, hvad vi lægger ud. Tak og nyd!
Klik på billedet for at downloade den helt gratis vektor -dværg!

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

De 365 tee -skjorter vanskeligheder på 36T5!

Jeg tænker på at diskutere et stykke tid tilbage om et sted – år for tshirt – hvor ejeren brugte en anden tee -shirts dagligt såvel som han indeholdt nogle fremragende design. De 365 tee -skjorter vanskeligheder! Det bragte SADS, da det blev tavse – jeg ser, at der ikke er nogen offentliggørelse for dette år, men et lignende job har ramt min indbakke – 36T5. Andi påtog sig at bære en anden tee -shirts dagligt i hele 2013, idet han var en ivrig tee -shirts -bærer.
Hver donation modtager sin egen post på webstedet, som er belønningen for at få detailhandlere, tee -shirts -designere såvel som den involverede offentlighed. Årsagen til, at dette job bliver så meget bedre, er, at han ved afslutningen af ​​jobbet (januar 2014) vil videregive alle de bidragede tee-skjorter til en endnu-nominerede beklædningsorganisation.
Her er et par af de seneste tee -shirts, der er vist, hver med deres egen historie. De tre hundrede og defensiske vanskeligheder er sjovt for alle involverede fester, så hvis du er et brand, der søger efter en vis eksponering såvel som ønsker at bidrage til velgørenhed, skal du sørge for at inspicere webstedet:
De 365 tee -skjorter vanskeligheder på 36T5!
Jeg er en Aithat’s All, Folk90s Kidhalloween T-ShirtBrave New Worldgraphic Lab T-shirt

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

MediaTrix Tee Shirts Printing i Tyskland

MediaTrix tee -skjorter fra Tyskland
MediaTrix T-shirt fremstiller billige tee-shirts-udskrivning, tekstilprint, krusudskrivning, bomuldsposer, lanyards samt masser af forskellige markedsføring samt marketingprodukter i mere end 20 år i hele Tyskland. Det ligger i det primære centrum af Bielefeld. MediaTrix-udskrifter med forskellige udskrivningssystemer som skærmprint, digital tryk, direkte flokprint, overførselsflokprint såvel som broderi. Takket være deres mest nuværende generationsenheder såvel som den tidsgivne oplevelse tilbyder de ekspert-topkvalitet tee-shirts-udskrivningsmuligheder til et budgetvenligt omkostningsinterval. MediaTrix bruger over natten såvel som afslørende udskrivningstjenester. For specialfremstillede trykte tekstilindstillinger er MediaTrix en god adresse til forskellige begivenheder som serviceudstillinger, seminarer såvel som symposier. MediaTrix bruger skræddersyet service-tee-skjorter med broderi såvel som flokprint.

MediaTrix bruger ligeledes forskellige service altomfattende marketingpakker til en ekstremt billig pris. Hvis du stadig ikke har dit eget logo eller emblem, vil MediaTrix Graphic Team producere dit eget individualiserede emblem såvel som logo -design. Har du en coaching-session, du er nødt til at organisere såvel som ikke forstår, hvor du kan få nogle tilpassede reklamer såvel som marketingprodukter (f.eks ) fra? Din fineste mulighed er MediaTrix i betragtning af, at markedsføring såvel som marketingprodukter er deres specialitet såvel som hos MediaTrix, har du høj høj kvalitet til lav pris. Selv når du organiserer festivaler, kan du telefonopkald MediRix til ekspert (og vejrbestandige) bannere, som er nogle af de mest afgørende produkter til din ekstremt egen reklame.

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Telos Clothing – Udskrivning af grafiske tees med et formål

Telos er en ret opmærksom grafisk tee -linje, der tilbyder direkte og vindende beskæftigelse til de overlevende fra kommerciel seksuel udnyttelse i Bangkok, Thailand. Grundlæggerne, en af dem, der er Colin Kiser, stræber efter at gøre en forskel i denne verden og modebranchen en T-shirt ad gangen.
Telos arbejder med partnerorganisation, Nightlight International, der giver kvinder en erhvervsmæssig beskæftigelse i køb for at undgå seksuel udnyttelse som et resultat af sociale, familie, personlige og kulturelle spørgsmål.
Den fantastiske nyhed er, at Telos er ved at lancere deres grafiske tee-linje og en Kickstarter-kampagne i midten af september, som vil være af fantastisk støtte til både deres projekt såvel som adskillige kvinder, der bor under Opression i Thailand. Selv hvis dette vil hjælpe en person, er det stadig værd at din tid. Så underskriv lige så meget som at finde ud af, hvornår deres Kickstarter -kampagne er live og chip i.

0/5 (0 anmeldelser)

Vector Tutorial – Tip til, hvordan man gør metal

Det ved grafisk design er, at man skal huske på at altid lære. Hvis du ikke er overbevist, skal du huske, hvad Lenin sagde! Han sagde at lære, lære, lære. Ret? Og dreng, havde han ret! Han vidste, at læring er den grundlæggende ting, og at det er den samlede start med at gøre det.
Det er netop derfor, grafiske designere laver tutorials, og hvordan man kan materiale. Surfing af nettet fandt vi et rigtig cool sted, hvor seje dudes poster, hvordan man laver dine egne ting. Jeg mener, hvis du gerne vil lave en redigerbar metalvektor, der går du, kan du lige så let gøre dette, fordi du på vektortips fik det, du har brug for. Så lad os lave en kort om fyrene fra vektortips og hvad de siger om at lave en vektor som denne.
Først og fremmest skal du bemærke, at dette er en opgave for en nybegynderdesigner, og tiden til færdiggørelse er ca. 15-20 minutter. I denne særlige Mater tager det for dig at have Illustrator CS4, et medium ressourceprogram. Så opgaven at skabe en metal typo -vektor.
Først og fremmest skal du skrive noget tekst med Type-værktøjet derefter, fra pop-up-menuen i udseendet panel, vælg nyt fyld. Klik derefter på Swatch -miniaturebilledet i udseendet panelet i det nye fyld og skift farveprøven til en lineær gradient. Så enkel hidtil. Enkel som det vil være. Det næste trin handler om at tilføje to farvestop til gradienten for at give os metaleffekten. Første klik vil være på Gradient -skyderen i gradientpanelet rundt i midten af ​​de to andre farvestop. Tilføj derefter et andet farvestop til gradientskyderen, så du har i alt fire. Skift den første farvestop til en 70% sort, den anden til absolut hvid, den tredje til 100% sort og den sidste til en 30% sort. Så gradienten skal være komplet.
Vector TutorialVector TutorialVector TutorialVector TutorialVector TutorialVectipSvector TutorialVectipSvectipSbut, for mere info om sagen, skal man studere omhyggeligt billederne nedenfor og klikke på webstedet. Vi er bare dem, der påpeger kvaliteten, vektorvejledningen er lavet af vektortips.

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Bestia Story tøjrabat for Tshirt Factory Readers

Bestia Story er en uafhængig tøjlinjer, der holder sin offentlige meget tæt og involveret i dens udvikling-du kan læse meget mere om denne T-shirt-linje her. Og jeg havde dette stærke indtryk længe før de leverede Tshirt Factory -læsere 10% rabat, men nu tror jeg, at I alle er overbevist om, at dette aspekt er sandt. Bestia Story tøjrabat til Tshirt Factory -læsere!
Rabatkuponkoden er tfactory, og den er tilgængelig på alle ordrer ved kassen. Koden er tilgængelig indtil 1. juli, så der er masser af tid til at beslutte, hvad du kan lide, og endnu en grund til at være på udkig efter nye designs fra Bestia Story.
Bestia Story tøjrabat til Tshirt Factory -læsere!
Bestia baseball teelil Nichol Women’s Shirtreach til Moon Men’s Shirtfree Sticker til alle Bestia Story fans
0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Sådan starter du et Tshirt -firma i 5 grundlæggende trin

Sådan starter du en Tshirt -forretning
Sådan starter du et Tshirt -firma kan virke let og sjovt. Bag scenen er der et betydeligt arsenal af teknikker, som man burde vide, om det er parat til at lancere i branchen. Disse 5 hurtige trin hjælper dig med at forstå nogle af de grundlæggende aspekter af, hvordan du starter et T-shirt-firma, der sælger tilpassede T-shirt-design.
1. Foretag din research og planlægning
Når du beslutter at starte et firma, der sælger T-shirts, skal du have nogle grundlæggende oplysninger om tøjindustrien. Du skal også have en solid virksomhedsplan for at garantere en fortjeneste til din virksomhed. Tjek succesrige firmamærker for forslag til, hvordan de lykkedes, de kan være meget nyttige. Du skal etablere dit budget, før du beslutter dig for at gå for dybt ind i virksomheden. Du har muligvis betydelige planer, men et lille budget, så sørg for, at du har nok ressourcer til at tilfredsstille dine forventninger.
2. Identificer dig selv som et brand
Først og fremmest er det bestemt et af de mest væsentlige fundamenter i din virksomhed, så du er nødt til at være meget opmærksom på dette kapitel. Dit brand repræsenterer hele dit image og den måde, du opfattes af kunderne på.
Dit brand skal have din karakteristiske personlighed, det skal være unikt, som dig, og et brand, der har en stærk personlighed, skiller sig altid ud! Tænk på et stærkt navn og en tagline for at indkapsle dit brand i en sætning for at få mængden til at vide, hvad din virksomhed handler om.
Du er nødt til at finde ud af dine mål og dit målmarked for at beslutte, hvilken slags T-shirt-design du får trykt. En anden god ting, hvis du opretter en klar identitet, kan du begynde at ansøge om tilknyttede programmer som Del et salg

3. Opret dine grafiske designs
Du skal undersøge internettet for at se de seneste tøjtrends, hvad T-shirt-samfundet beder om. Efter at du har valgt, hvad du skal trykt, burde du finde en grafisk kunstner. I tilfælde af at du ikke selv er en grafisk designer, kan du finde masser af talentfulde designere på freelance-websteder som Guru, Elance, Odesk eller på T-shirt-konkurrence-websteder som DesignByHumans, Zazzle eller Ript. Du kan finde den stil, der passer dig, ved at kontrollere kunstnerens tidligere værker og ansætte dem.
Vi anbefaler også stærkt Graphicloot, hvor du finder enorme grafiske tilbud, t-shirt-design, vektorillustrationer, skrifttyper og endda adskillige freebies

Hvis du har et lavere budget, kan du vælge den mest overkommelige mulighed for din virksomhed: køb royaltyfrie vektorer og oprette dine egne designs. Du kan finde masser at vælge herfra: www.tshirt-factory.com. Ulempen er, at designene ikke vil være unikke, men du må indrømme, at det er meget billigere.
4. Kend din konkurrence
Med spørgsmålet “Hvordan starter du en tshirt -forretning?” Hold altid øje med de andre T-shirt-designfirmaer, du konkurrerer med. Du burde tjekke deres design, deres prisfastsættelse og kampagner og også lære af dem og ikke kopiere dem. Hvis de har succes, kan du også, men du skal komme med friske ideer på det samme gamle marked. Hold styr på de succesrige, og sørg for at prissætte dine T-shirts korrekt. Endelig overvej de omkostninger, der er afholdt ved fremstilling af T-shirts, såsom materiale, udskrivning og markedsføring.

5. Find et trykfirma og en tom T-shirtudbyder
Du kan vælge mellem en bred vifte af blanke T-shirt-virksomheder som Sanmar, Alphabroder osv. Synes det vil være dit fysiske produkt, og dit valg vil afspejle meget stærkt over dit brand. Der er nogle steder, der accepterer T-shirt-design. De udskriver disse for dig på efterspørgsel. www.jakprint.com og www.storenvy.com er to fantastiske trykfirmaer.
Der er masser af forskellige typer T-shirts, men du skal tage en beslutning baseret på din slags T-shirt-design og målmarked. For eksempel kan du vælge Tultex, American Apparel, Anvil, Next Level, Alstyle, Bella, Bay Island og adskillige andre. Det ser ud til, at T-shirt-tykkelsen også burde være vigtig, når du valgte din tomme T-shirt-type. Tykkelsen varierer fra 120gr til 200gr, og den optimale er 180gr.

Held og lykke!

5/5 (1 anmeldelse)

Forårssalg: Tøj såvel som mere

Spring tøjsalg
Hvad sker der?! Hvad er der med alt det skøre salg, der fortsætter med at dukke op overalt? Min tegnebog har smerter, husk dig.
Trådløs

Uanset hvad der forhindrede dig i at købe en trådløs tee -skjorter før, er jeg sikker på, at jeg nu er længe glemt. Det er siden i en begrænset tid, indtil 23. marts, at være mere nøjagtig, uanset hvad på stedet er 50% rabat!
Ved denne lejlighed er jeg parat til at bestille mig nogle puder såvel som måske nogle tæpper. Hvis jeg kun kan vælge mellem det store interval af tryk. Skal jeg gå efter mønstre, abstrakte eller sjove?
Spreadshirt
Spreadshirtit er noget, der er typisk for Spreadsshirt, der har specielle kuponer på enten tøj eller tilbehør, men ligeledes papirvarer eller drikkevarer. Denne gang er der 15% rabat for hættetrøjer såvel som hættejakker. Jeg forstår ikke nøjagtigt, hvordan foråret går for dig, men vi er i en lun, så disse er tilgængelige i ekstremt praktisk.
Zazzle
Zazzlezazzle.com får dig ind i påskeånden med så meget som 50% rabat på T-shirts, hatte, krus samt alt hvad du vil tilbyde som en gave. Jeg tror, ​​de har de mest forskellige produkter end alle, så jeg sætter spørgsmålstegn ved, at du ikke opdager noget sød såvel som fluffy at hoppe på!

Redbubble
Redbubblelast dog ikke mindst, Redbubble glorificer det ualmindelige såvel som en 20% rabat belønning til at købe fra tøj til klistermærke, til husindretning såvel som papirvarer. Du skal bruge Special Code Whaam20 ved kassen ADN Du er færdig.

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Sleepy Dan Tee Shirts for kun $ 18!

Dette er en af linjens allerførste tee -shirts -stilarter, der er udsat for så godt, som er meget endt med at være et signaturkunst. For at fejre det væsentlige i den søvnige Dan -lineup er tee -shirts kun $ 18 såvel som kvinderne vil være glade for at se Daniel Craig “bære” den. ganske god mock-up! Sleepy Dan Tee Shirts for kun $ 18! Håber du glæder dig over!
Undlad ikke at huske at lade os forstå, hvis du kunne lide det i en kommentar, se deres websted for meget mere såvel som kom tilbage i morgen for en mere god T-t-shirt om dagen!
Sleepy Dan Tee Shirts for kun $ 18!
Vågn op i op

0/5 (0 anmeldelser)