Et salg eller to: Valentinsdagsprodukter

Aug 7, 2022 Clothing Accessories

Valentinsdagsprodukter
Vi elsker at hader på denne ferie. Vi maler os selv for godt til det, uvillige til at give efter for dens kornethed. Men vi elsker at forkæle os selv takket være dets spekulative salg og tilbud. Kærligheden til shopping, tilbud og rabatter er stadig kærlighed. En af de reneste slags, faktisk.
Så hvis du er på en mission om at bruge nogle penge på fantastiske ting, så lad mig foreslå et par steder, hvor jeg skal gøre det og støtte uafhængige kunstnere på samme tid.
Min første idé kommer ud af kærligheden til alle retro ting, som alle 80’erne og 90’erne børn vil forstå. Truffle Shuffle er stedet at gå på original tegneserie kunst, gamle tegneserier eller Disney -prinsesser.

Den næste er inspireret af min kærlighed til sarkasme og uudviklet stemning, rå humor og usmageligt sprog. Dette er min favorit ukonventionelle samfund6 Valentins kort. Og du har indtil midnat til at få nogle rabatter, på krus og t-shirts også!

Når man går videre, antyder Spreadshirt også noget kærlighed. Du får 20% rabat for at bestille mindst 2 produkter. Jo mere, jo merrier, ikke?

Og så er der Zazzle, forelsket med rabatter, der får deres sælgere til at blive gale, jeg er sikker på. De har ikke brug for en lejlighed, men det er dejligt at se dem bruge et tema -banner denne gang. Det er 25% rabat på alt på webstedet med koden Zazzsitewide.

Sidst men ikke mindst forberedte design af mennesker en speciel samling, sød og salt, med T-shirts med mad, dyr og planter, alt sammen i form af hjerter. Jeg vil aldrig sige nej til et hjerteformet bacon. Aldrig!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *