Mood-Lifting Spring & Summertime Style Staples fra Ann Taylor

May 26, 2022 Clothing Accessories

Sundress er et varmt vejr, der er vigtigt, at alle elsker. Der er ikke meget lettere at kaste, som jeg dybt værdsætter, at min tid er besat af en fuldtidsopgave samt fuldtids baby. Ann Taylor’s utvivlsomt fik Sundress Game vundet med denne bælte Midi Shirtdress i to traditionelle farver, men jeg valgte sort fordi … Alas jeg er den jeg er. Det er en Ageless Silhouette i et varmt vejrmateriale, som du får masser af slid på grund af sandheden, at det er så godt for en bred vifte af aktiviteter. (Du ved, når aktiviteterne er korrekte igen.) Kjole leverer et fantastisk lærred til tilbehør, samt Ann Taylor har også dem, der er dækket af Spades (eller virkelig i Gingham).
Jeg kan ikke komme over outliningen på dette bælte. Buckle er bambus, såvel som det vævede mønster tager mig øjeblikkeligt at stole på en solrig gårdhave, Aperol Spritz i hånden. Straw Structure er noget, der kan gå så godt, så godt hurtigt, men Ann Taylor er fornuftigt skabt såvel som bygget tilbehør, hold tingene poleret. Eksempel: Dette halmhovedbånd med knude detaljer. Jeg vil kun bære denne ting omkring 10.000 gange i sommer, om jeg forlader hjemmet eller ej.

Ann Taylorbelted Midi Shirtdress

Ann Taylorbamboo Buckle Woven midsction bælte

På mine fødder, et par sommers sandaler (også som dette par), der på en eller anden måde er så sjovt, som de er smarte, såvel som de små Black Pom Poms er tydeligt der for at bifalde dig, når du ser på dine tæer. På taskefronten er det muligt, at jeg har opdaget sommerens sødeste hold ved hjælp af Gingham-print samt bue detaljer. Matchende min taske (fordi hvorfor ikke) er et par gingham reducere øreringe med en perle detaljer, der er et velkomment aspekt, uanset hvor du skal hen eller hvad der er på dagsordenen.

Med temperaturer stiger såvel som solen skinner længere hver dag, rige såvel som jeg besluttede at tage glæde i en smule dato nat på baghaven i aftes såvel som fyr gjorde det godt at bære noget, der ikke var noget, der ikke var sweats eller træning gear. Kraften til at blive klædt, jer. Det er virkelig noget. Så hvad enten det går i vores nærmeste fremtid eller ej, kast dette kig på, få fat i en blandet drink samt hoved ud bagdøren. Forår er det, vi laver af det!

Ann TaylorTraw Headband.

Ann Taylorgingham Pearlized Sænk Øreringe

Ann Taylorgingham Bow Clutch

Takket være Ann Taylor samt ShopStyle for Partnering på dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *