Archive: June 30, 2022

Uncategorized

Vanaloosh Launch Series 1 Splinterny tees!

Vanaloosh har netop frigivet det første udvalg af T-shirts (serie 1), der er opdelt i kategorier, der hver især fokuserer på en lidt anden kreativ stil såvel som historie. De bruger garderobe, der indeholder 100% organisk bomuld fra en bæredygtig grøn fabrik. EarthPositive giver Vanaloosh det organiske materiale til alle T-shirts. Vanaloosh Launch Series 1 Splinterny tees!
Her kan du gennemse herrenes rækkevidde såvel som kvindernes snart tilbydes, så hvis du nyder designene indtil videre, skal du huske at tjekke tilbage på webstedet samt klikke på bloggen for at få flere detaljer.
T-shirt-designene ser fint ud, meget bærbare såvel som pænt udført, men stedet bliver lidt trættende på et tidspunkt siden den mørke baggrund, hvilket ligeledes gør det svært at navigere rundt. Bortset fra det, skal du holde øje med nye tilføjelser!
Vanaloosh Launch Series 1 Splinterny tees!
Robot Edgeridding the World of WackMake The Stars Your Home

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Melon

Fotografi af Lydia Hudgens

Skørt: Elizabeth og James (også her; besat af den koordinerende top her; kjoleversion her; lignende nederdele her og her) | Blazer: Rag & Bone (også lignende her og her) | Tank: Club Monaco | Sko: Steve Madden (lignende muligheder her, her og her; Service Formelle nøgenpumpeindstillinger her, her og her) | Halskæde: c/o gorjana | Solbriller: Ray-Ban | Armbånd: Alex + Ani | Hår + makeup: Caravan Stylist Studio

< >

Blazer og blyantskørt – omtrent som klassisk et arbejdstøjensemble, som der er. Disse genstande er sandsynligvis kød og kartofler i din professionelle garderobe, men de er alt andet end almindelige, når de findes i en forfriskende sommertidspalet. Især for dem af jer, der har brug for at bære en dragt hver dag til et formelt arbejdsmiljø (eller dem af jer, der er i forhold!), Er der ingen grund til, at alle dine dragter skal være grå, sort eller flåde. Du kan øge dit stilspil, selv i det mest konservative af kontormiljøer uden at ofre formalitet eller professionalisme – bare slå lidt farve på den situation.

Når vi taler om professionalisme, findes det eneste ikke-konservative element i dette ensemble i fodtøjsafdelingen. Sidste uge talte jeg alt om sommer-passende fodtøj i forskellige kontormiljøer (tjek indlægget her, hvis du gik glip af det!). For mig var det korrekt at sport disse ankelstrop sandaler til mine møder tidligere i denne uge i New York. Men hvis din arbejdsplads er meget mere formel, skal du holde dig til et par nøgenpumper (jeg elsker disse så meget).

Glædelig fredag!

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Uncategorized

Inspirerende grafik om dagen

Dagens inspirerende grafik synes at være alle naturorienterede, måske fordi det er en af de mest typiske inspirationskilder. Især fordi den har en charme, der har så mange lag af fortolkninger, alt godt og aldrig mindre. De, jeg valgte, er sjove, sande, smukke og kunstneriske. Jeg vil lade dig glæde sig over dem i køb fra Budi Kwan, Creattica, Design af mennesker og trådløs:
Inspiration – Budi Satria Kwanwake the Deadcloudsroot af al ondinspiration

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Pinstripes + Winter White

Sweater: J. Crew (på salg !!) | Bukser: Chelsea28 (her i sort, her i lyseblå + lignende her, her, her, her, her og mere nedenfor!) | Tørklæde: J. Crew | Halskæder: c/o gorjana (lang en her og her, kort her og her) | Armbånd: Kate Spade (også her … gør den bedste gave!) | Sko: ASOS (lignende her, her og her) | Øreringe: Kate Spade | Polsk: Essie (A-liste)

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Letvægts split-hem-sweatere som den, der er afbildet ovenfor, er blevet mit valg af koldt vejr i vinter. Den løse pasform gør dem utroligt behagelige at have på med jeans eller leggings i weekenderne, mens den splittede hem giver dem mulighed for at blive klædt ud med en høj-talje nederdel eller bredbenbukser, som det ses ovenfor. Med dybe sidespalter kan fronten være gemt i komfortabelt, mens ryggen lader ryggen hænge løs, fremhæve taljen og stadig opretholde en utrolig komfortfaktor. Forretning i fronten gælder fest i ryggen ikke kun for MacGyvers baller -haircut længere. Gå videre og Mullet-ize dit sweater-spil med nogle flere af mine yndlings-flyke trøjer nedenfor …

Tænd for dit JavaScript for at se indhold

Tjek @Maryorton på Instagram …

Foursixty

Uncategorized

2018 Shutterstock Innovative Patterns

Shutterstocks innovative mønstre for 2018
Lad os korrekt begynde det nye år ved fornuftigt at opbygge din innovative tilgang. Før du kommer ned i forretning, burde du evaluere tendenser.
Jeg ved! Ideelt set burde det ikke handle om, hvad der er populært, men hvad din designerånd fortæller dig. Desværre gør vi ikke online i den ideelle verden; Uanset hvor meget vi ønsker, vi gjorde. Det indebærer ikke, at du ikke bør producere fra bunden af ​​dit hjerte. Min vejledning er at opdage en typisk grund mellem det såvel som professionel prognose på, hvad der bliver enormt i 2018.
Shutterstock udfører den type analyse hvert år for at forberede alle, der bruger deres tjenester. Det er en smule hoved så meget som kreative, selvom disse kreative muligvis er de faktiske trendsættere, uden engang at indse det.
Ligesom mode forstår jeg ikke nøjagtigt, hvor meget der er naturlig æstetisk burst, såvel som nøjagtigt hvor meget er kunstigt inducerede tendenser af de enorme spillere i branchen. Jeg ville ikke forstå grundene til sidstnævnte. Alligevel ser disse mønstre mening, da de er sjove, vanskelige såvel som du kan arbejde i ufattelige metoder omkring dem.
11 Stilarter ser ud til at være dukket op, såvel som nogle ser vi ligeledes manifestere sig i tee -skjorter, der designer. Oven på dette valg dækker det velkendte lagerbillede-sted disse mønstre over hele året med forslag såvel som tutorials. Det er en pålidelig kilde til regelmæssigt at komme tilbage til såvel som at få motivation fra.
Her er de prominente stilmønstre i 2018, som Shutterstock siger, at du ikke skal slippe ud, hvis dit syn. Jeg inkluderede nogle eksempler på vores egne, der gælder i tee shirts -industrien:
Fantasi

Ny minimalisme

Plads

Naturlig luksus

Punchy pasteller

En verdensomspændende marts

Kaktus

Ancient Geometrics

Holografisk folie

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Den eneste gang feriedrama er en god ting

, jeg gerne vil introducere dig til Silvia Tcherassi Miosotis -kjolen. Vi er fineste venner nu. Dette er ikke et kig efter, når du bare vil blande ind såvel som en gåtur et eller andet sted ved solnedgang (eller måske afhænger det af solnedgangen). Dette er et kig efter specielle dage, på specielle ture, med specielle mennesker. Den anførte farve er “sennep”, men jeg får ringblomstsvibber her. Jeg kan heller ikke nyde at bruge hotdog -toppings. Jeg kan se denne skønhed ved et strand eller en om sommeren. potentielt et spædbarn eller brudebruser. Eller endda en speciel dato -aften osv. Ærligt talt, enhver form for glad begivenhed, hvor du vil være en bogstavelig solstråle.

Silvia Tcherassimiosotis-kjole (lignende budgetvenligt valg her)

Argento vivofrontale bøjleøreringe

Styling tip med Marigold: Mange mennesker tror, ​​at de “ikke kan trække denne farve ud”, så godt som det gør mig mod oprørt. DU KAN. Jeg lover. Hvis du frygter, at du ser udvasket eller anemisk (det gør du ikke, men jeg forstår, at dæmonerne i dit hoved ikke altid er på stum), prøv at tilføje pops af rød eller lyserød i din læbefarve og/eller tilbehør. Det kan arbejde vidundere med at afbalancere ringblomsten såvel som at få dig til at føle dig mere levende.

Zarawoven Slingback hæle (flere røde slingbacks lige her såvel som her)

Lancomelancôme l’Artolu Rouge x Camila Coelho i 158 Copacabana

Lad os tale tilbehør. Fordi dramaet ikke stopper ved sømmene (og hvorfor skulle det), har jeg tilbehør med to fund. Jeg mener at gøre disse to skønhedslige nøglefunktioner i min 2019 -rotation i Warm Weather Condition. Den stærke nuance af denne kjole er en så fantastisk chance for at tilføje tilbehør til sort varmt vejrtilstand. Disse kan hurtigt glemmes til fordel for lettere, strandere nuancer, men nøjagtigt hvor sjovt er de? Jeg er permanent nogen, der har en tendens til et stærkt sort tilbehør. Jeg er dog især glad for kontrasten fra den vævede taske såvel som hat mod blondt hår. Derfor ser du mig ofte i en sort båd om sommeren.

Janessa Leonesuzanne hat (lignende valg her)

Ulla Johnsonpomme Wicker Shoulder Taske (overkommelig valg lige her såvel som her)

Oven på toppen har vi Janessa Leones Suzanne -hat. Det er en sort stråskønhed, der er fantastisk, mens vi ligeledes giver let hamburglus Audrey Hepburn Vibes. Tasken er af Ulla Johnson. Jeg kan også godt lide nøjagtigt, hvordan år efter år kan jeg absolut altid stole på denne designer til ferie-perfekte poser. Når det kommer til Ulla Johnsons planer for denne sommer, føler jeg, at vi har meget at se fremad.

Janessa Leonesuzanne hat (lignende valg her)

Ulla Johnsonpomme Wicker Shoulder Taske (overkommelig valg lige her såvel som her)

Vær ikke bange for at pakke lidt drama i din næste feriekuffert. Ja, ja, vi handler om at rejse minimalt. Still sometimes there are gowns that you’d be as well unfortunate to leave behind. They want to join in on the fun, too—let them.

Uncategorized

Cool T T-shirt#38

Denne ekstremt store T-t-shirt-stil kommer fra trådløs såvel som er resultatet af et vellykket partnerskab mellem Wayne Struwig og Andrew G. Hobbs. Du kan købe det som en hættetrøje også her.
AstronomiskAstronomisk

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Pre Valentine’s Day Print Sale på Tshirt-Factory.com

50% rabat: Pre Valentine’s Day Print Sale
Julekroppen er ikke engang kølig endnu, såvel som lige her bliver vi behandlet med en ny bølge af helligdage. En, der især skiller sig ud, uanset hvor du er i verden, er Valentinsdag. Derfor, hvis der er en betydelig ferie derude, kan du forvente et salg fra mærker, for at markere såvel som online så meget som lejligheden.
Det er den type metode, du altid kan forvente af Tshirt Factory. Derfor burde det ikke komme som nogen overraskelse at se, at de kører et pre-Valentine’s Day Sale. De reducerer omkostningerne i halvdelen på det, der tilbydes på webstedet. Hvis du også har opdaget en stigning i omkostningerne ved kunstværker, er et øjeblik som dette noget, du ikke bør gå glip af. Intrikate, sjove eller uhyggelige stilarter er opad til rådighed fra $ 5. Der er masser af dem tilføjet på markedet hver dag. Her er nogle, der fangede mit øje:

Hvis bundttilbud er meget mere af din ting, skal du ikke bekymre dig, da der også er masser af det. Ikke mindre end 12 bundter er forberedt til dig, inklusive adskillige tryk, med den laveste gå for $ 28.

Uanset din smag, færdigheder, budgetplan eller projekt, vil du opdage noget at lide denne før-valentine?

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Cold-Shoulder sweatshirts

undskylder om, at tingene har været lidt fredelige her! Den bevægelige proces har os fuldstændig overvældet, så mellem uendelige chats med NYC-mæglere, koordinering af bevægelige virksomheder, der begynder at pakke vores hjem såvel som at bo på toppen af ​​arbejdet, har det været en nøddeagtig par uger.

Jeg var nødt til at gå ned til LA for en hurtig virksomhedstur i sidste uge, såvel som brugt dette afslappede ensemble på flyet. Jeg er en betydelig fan af Cold-Shoulder-sweatshirts som denne til efteråret såvel som vinteren, da de er meget fleksible til dag eller nat. Du forstår de kolde aftener, når du bare vil bære din foretrukne chunky store sweatshirt til middag eller drinks, men føles som om du ser så godt ud frumpy? Historie om mit liv. Hvem forstod, at det at tage en lille bid ud af dine skuldre ville gøre et stykke, ellers forbeholdt afslappede dagtidsaktiviteter til en trendy vintersæson, der fortjener dit regionale vandhul?

Tilfælde: Jeg var på vej til LA i en simpel 24 timer såvel som med hvad der foregår bedst nu (læs: Jeg flytter til NYC om to uger, kan alle bare give mig et øjeblik?), Pakker meget mere end To påklædning virkede som en uovervindelig udfordring. For at se numero Uno havde jeg således brug for en påklædtlig behagelig tilstrækkelig til flyet, men alligevel stor tilstrækkelig til afslappet middag såvel som drikkevarer i LA, da vi landede. Gå ind, denne pålidelige sweater med kold skulder.

Jeg har inkluderet et væld af andre sweatshirts med kold-skulder, som jeg ser på nedenfor, men taler om dag-til-nat-alsidighed, nøjagtigt hvor simpelt ville det være at kaste en blazer over dette til kontoret, og pisk det derefter af Til middag eller drinks om natten?

< >

Sweater: ASOS (også lignende lige her såvel som her) | Jeans: J. Brand | Booties: c/o antagelse | Øreringe: Zara (lignende lige her såvel som her)

< >

Uncategorized

Animator Eran Mendel opsummerer Game of Thrones med sjove gifs

Game of Thrones Funny Gifs af Eran Mendel
I denne tidsalder med digitalt kunstnerskab er vi blevet velsignet med det, der kaldes en animeret GIF. At omdanne et bitmap -billede til bevægende hilaritet kan bare redde os fra kronisk prætentiøsitet. En stor GIF -respons lyser altid op for stemningen. Når emojier ikke er nok, er det, hvad vi henvender os til for mere udtryk.
Dette er, hvad Eran Mendel udmærker sig på. Han er såvel illustratør som animationsdirektør. Hans mest fremtrædende præstation er at være en mester på GIFS, ideelt set viral, når mere for hans komiske Game of Thrones -animationer, der viser nøgleemid fra alle episoder af sæson 7. Han gør det rutinemæssigt. Med tiden håndterede han virkelig for at opsummede hele tv -showet med denne yndig grafik.
Jeg tror, ​​han er den eneste, der får mig til at tro på Night King som sød. Se selv:

Med 14 års erfaring på området er han en ekspert, som du helt sikkert vil høre mere om i fremtiden. Indtil hans næste virale arbejde, lad os nyde mere af hans sjove arbejde med Game of Thrones GIF’er:

0/5 (0 anmeldelser)