Min foretrukne hvide denim til sommer

Jul 23, 2022 Uncategorized

TOP: Caroline Constas (også elsker denne overkommelige off-the-shoulder top) | Jeans: Frame | Sko: Tory Burch | Hat: Janessa Leone (gammel, lignende her) | Taske: Cult Gaia | Lip: Giorgio Armani (Shade 400)

Den moderne kollektion på Saks er en destination, som jeg konstant troller, da (a) vi alle forstår, at Saks Fifth Avenue er, ja, Saks Fifth Avenue (dvs. modehellig grund) såvel som (b) Valget er altid kurateret som godt som redigeret til perfektion. Med dette mener jeg, at jeg ikke behøver at bruge tre uger på at sile med 500 sider med tilfældigt affald, før jeg områdestykker, jeg elsker. Ærlig-til-godhed, jeg har haft Saks Contemporary Collection Bookmarked på min computer i mange år, siden du købte der bare er enkel (faktisk antyder mit kredithistorikkort, at det er lidt så godt …). Som du ved, kan jeg godt lide klassiske, feminine, avancerede stykker, der er høj kvalitet såvel som fleksible, men som nogen, der allerede har to fuldtidsjob, vil jeg være i stand til at opdage den type stykker hurtigt såvel som effektivt. Jeg vil have, at en ekspert til at udslette Neon Tie-Dye-bandet tee-skjorter for at sikre, at jeg ikke behøver at afsætte hele hele weekenden for at sile med afsnittet “toppe”, føler du mig?

Dagens look er et perfekt eksempel på morderen, traditionelle stykker, som jeg lige for nylig har opdaget på Saks. Caroline Constas er fortsat en af ​​mine foretrukne nye designere så godt, da jeg bare ikke ser ud til at komme over hendes friske håndtag traditionelle tryk såvel som silhuetter. Når det kommer til denne polka dot off-skulder top, skånes der ingen detaljer fra den lange krop til blouson-ærmerne såvel som endda de fantastiske bånd ved albuerne. Hvis du leder efter et lettere kig, kan jeg også godt lide denne lignende sort off-skulder-top, som du vil bære dag såvel som nat i hele de varme vejrmåneder.

Jeg har været på jagt efter et nyt par hvidt denim såvel som hørbart gispet, da jeg opdagede disse ramme brede ben. Den flossede fald, bow-slips talje, højrisen, den svage strækning … fuldstændig perfektion. Kør ikke gå, da disse suckers vil tilbyde hurtigt.

Når det kommer til tilbehør, kan du naturligvis ikke slå disse fantastiske Tory Burch -sandaler eller denne sorte kult Gaia Ark -taske. Denne taske var virkelig et af de køb, som jeg oprindeligt tøvede med, såvel som alligevel har den været den taske, jeg har brugt mere end nogen form for andre, siden temperaturerne begyndte at stige. Det kan være afslappet, det kan være klædt, det er bare det enkleste stykke, der følger med hvad som helst, mens det ligeledes tilføjer interesse.

Øverst: Caroline Constas (elsker også denne overkommelige off-the-skulder top) | Bukser: Frame | Sko: Tory Burch | Hat: Janessa Leone (gammel, lignende her) | Taske: Cult Gaia | Lip: Giorgio Armani (Shade 400)

Tak til Saks Fifth Avenue såvel som Shopstyle for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *