Cold-Shoulder sweatshirts

Jun 14, 2022 Uncategorized

undskylder om, at tingene har været lidt fredelige her! Den bevægelige proces har os fuldstændig overvældet, så mellem uendelige chats med NYC-mæglere, koordinering af bevægelige virksomheder, der begynder at pakke vores hjem såvel som at bo på toppen af ​​arbejdet, har det været en nøddeagtig par uger.

Jeg var nødt til at gå ned til LA for en hurtig virksomhedstur i sidste uge, såvel som brugt dette afslappede ensemble på flyet. Jeg er en betydelig fan af Cold-Shoulder-sweatshirts som denne til efteråret såvel som vinteren, da de er meget fleksible til dag eller nat. Du forstår de kolde aftener, når du bare vil bære din foretrukne chunky store sweatshirt til middag eller drinks, men føles som om du ser så godt ud frumpy? Historie om mit liv. Hvem forstod, at det at tage en lille bid ud af dine skuldre ville gøre et stykke, ellers forbeholdt afslappede dagtidsaktiviteter til en trendy vintersæson, der fortjener dit regionale vandhul?

Tilfælde: Jeg var på vej til LA i en simpel 24 timer såvel som med hvad der foregår bedst nu (læs: Jeg flytter til NYC om to uger, kan alle bare give mig et øjeblik?), Pakker meget mere end To påklædning virkede som en uovervindelig udfordring. For at se numero Uno havde jeg således brug for en påklædtlig behagelig tilstrækkelig til flyet, men alligevel stor tilstrækkelig til afslappet middag såvel som drikkevarer i LA, da vi landede. Gå ind, denne pålidelige sweater med kold skulder.

Jeg har inkluderet et væld af andre sweatshirts med kold-skulder, som jeg ser på nedenfor, men taler om dag-til-nat-alsidighed, nøjagtigt hvor simpelt ville det være at kaste en blazer over dette til kontoret, og pisk det derefter af Til middag eller drinks om natten?

< >

Sweater: ASOS (også lignende lige her såvel som her) | Jeans: J. Brand | Booties: c/o antagelse | Øreringe: Zara (lignende lige her såvel som her)

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *