Den eneste gang feriedrama er en god ting

Jun 19, 2022 Uncategorized

, jeg gerne vil introducere dig til Silvia Tcherassi Miosotis -kjolen. Vi er fineste venner nu. Dette er ikke et kig efter, når du bare vil blande ind såvel som en gåtur et eller andet sted ved solnedgang (eller måske afhænger det af solnedgangen). Dette er et kig efter specielle dage, på specielle ture, med specielle mennesker. Den anførte farve er “sennep”, men jeg får ringblomstsvibber her. Jeg kan heller ikke nyde at bruge hotdog -toppings. Jeg kan se denne skønhed ved et strand eller en om sommeren. potentielt et spædbarn eller brudebruser. Eller endda en speciel dato -aften osv. Ærligt talt, enhver form for glad begivenhed, hvor du vil være en bogstavelig solstråle.

Silvia Tcherassimiosotis-kjole (lignende budgetvenligt valg her)

Argento vivofrontale bøjleøreringe

Styling tip med Marigold: Mange mennesker tror, ​​at de “ikke kan trække denne farve ud”, så godt som det gør mig mod oprørt. DU KAN. Jeg lover. Hvis du frygter, at du ser udvasket eller anemisk (det gør du ikke, men jeg forstår, at dæmonerne i dit hoved ikke altid er på stum), prøv at tilføje pops af rød eller lyserød i din læbefarve og/eller tilbehør. Det kan arbejde vidundere med at afbalancere ringblomsten såvel som at få dig til at føle dig mere levende.

Zarawoven Slingback hæle (flere røde slingbacks lige her såvel som her)

Lancomelancôme l’Artolu Rouge x Camila Coelho i 158 Copacabana

Lad os tale tilbehør. Fordi dramaet ikke stopper ved sømmene (og hvorfor skulle det), har jeg tilbehør med to fund. Jeg mener at gøre disse to skønhedslige nøglefunktioner i min 2019 -rotation i Warm Weather Condition. Den stærke nuance af denne kjole er en så fantastisk chance for at tilføje tilbehør til sort varmt vejrtilstand. Disse kan hurtigt glemmes til fordel for lettere, strandere nuancer, men nøjagtigt hvor sjovt er de? Jeg er permanent nogen, der har en tendens til et stærkt sort tilbehør. Jeg er dog især glad for kontrasten fra den vævede taske såvel som hat mod blondt hår. Derfor ser du mig ofte i en sort båd om sommeren.

Janessa Leonesuzanne hat (lignende valg her)

Ulla Johnsonpomme Wicker Shoulder Taske (overkommelig valg lige her såvel som her)

Oven på toppen har vi Janessa Leones Suzanne -hat. Det er en sort stråskønhed, der er fantastisk, mens vi ligeledes giver let hamburglus Audrey Hepburn Vibes. Tasken er af Ulla Johnson. Jeg kan også godt lide nøjagtigt, hvordan år efter år kan jeg absolut altid stole på denne designer til ferie-perfekte poser. Når det kommer til Ulla Johnsons planer for denne sommer, føler jeg, at vi har meget at se fremad.

Janessa Leonesuzanne hat (lignende valg her)

Ulla Johnsonpomme Wicker Shoulder Taske (overkommelig valg lige her såvel som her)

Vær ikke bange for at pakke lidt drama i din næste feriekuffert. Ja, ja, vi handler om at rejse minimalt. Still sometimes there are gowns that you’d be as well unfortunate to leave behind. They want to join in on the fun, too—let them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *