Watercolor Collection Bundle – 400 aspekter for kun $ 8

Aug 13, 2022 Uncategorized

Den allerbedste $ 8 akvarelkollektion til sommeren
Det er tid til at lægge tee -skjorterne såvel som at se på et par af digitale ressourcer, ideel til sommeren om sommeren. Tee -shirts er en fremragende metode til at vise dit talent, til at vise din fandom eller interagere, hvad der ellers er synligt for dig eller tværtimod, hvad du måske ikke hurtigt angiver højt.
Men hvad med de andre kanaler, der viser kreativt talent?
Invitationer – såsom bryllupper eller spædbarnsmeddelelser, firmakort, lykønskningskort – til mors dag, papirvarer – såsom kalendere, notesbøger samt dagbøger, logoer, magasiner, præsentationer såvel som fortegnelsen fortsætter, er alle medier til dejlig grafik . Det ville være en skam for ikke at nævne overholdelsen af ​​batch af ressourcer, der kan bruges til alt det ovenstående.
Jeg taler om den seneste akvarelkollektion, der findes på det grafiske tyvegodssted, der fokuserer på at levere de allerbedste grafiske tilbud, omend i en begrænset tid. Jeg har imidlertid knyttet til webstedet før denne type produkter har endt med at være meget mere såvel som meget mere typisk med adskillige lignende steder tilgængelige, fordi et bundt er metode, der er meget mere fordelagtigt for begge dele: designere såvel som kunder.
Som sagt, det seneste bundtprodukt er utroligt praktisk, ideelt til sommeren, med 400 akvarelelementer, såsom blomster, fugle, yndig piger, sømløse mønstre, træer, kortskabeloner, vintage biler, kranser, teksturer, der typisk detailhandel Til $ 600 tilbydes det dog for kun $ 8! Tilbuddet tilbydes i 9 meget flere dage, masser af tid til det allerbedste, du måske køber til en så lille sum, hvis du er en fungerende innovativ inden for den digitale stilindustri.
Kunstneren, i den sande forstand af ordet, bag de fantastiske kreationer er polsk illustratør Alisa Kovalev, forstod ligeledes som Mikibith. Hun har været designer i 15 år nu så godt som for nylig har haft en baby, som ekstremt påvirkede hendes stil såvel som metode til hendes tegninger, som du kan se selv.
Alle aspekter kan hurtigt personaliseres, så de passer til dine behov. Du vil være i stand til at arbejde med .ai, .eps, .jpg såvel som .png -data til ændring af farve, størrelse, detaljer såvel som mere.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *