Vector Tutorial – Tip til, hvordan man gør metal

Sep 16, 2022 Clothing Accessories

Det ved grafisk design er, at man skal huske på at altid lære. Hvis du ikke er overbevist, skal du huske, hvad Lenin sagde! Han sagde at lære, lære, lære. Ret? Og dreng, havde han ret! Han vidste, at læring er den grundlæggende ting, og at det er den samlede start med at gøre det.
Det er netop derfor, grafiske designere laver tutorials, og hvordan man kan materiale. Surfing af nettet fandt vi et rigtig cool sted, hvor seje dudes poster, hvordan man laver dine egne ting. Jeg mener, hvis du gerne vil lave en redigerbar metalvektor, der går du, kan du lige så let gøre dette, fordi du på vektortips fik det, du har brug for. Så lad os lave en kort om fyrene fra vektortips og hvad de siger om at lave en vektor som denne.
Først og fremmest skal du bemærke, at dette er en opgave for en nybegynderdesigner, og tiden til færdiggørelse er ca. 15-20 minutter. I denne særlige Mater tager det for dig at have Illustrator CS4, et medium ressourceprogram. Så opgaven at skabe en metal typo -vektor.
Først og fremmest skal du skrive noget tekst med Type-værktøjet derefter, fra pop-up-menuen i udseendet panel, vælg nyt fyld. Klik derefter på Swatch -miniaturebilledet i udseendet panelet i det nye fyld og skift farveprøven til en lineær gradient. Så enkel hidtil. Enkel som det vil være. Det næste trin handler om at tilføje to farvestop til gradienten for at give os metaleffekten. Første klik vil være på Gradient -skyderen i gradientpanelet rundt i midten af ​​de to andre farvestop. Tilføj derefter et andet farvestop til gradientskyderen, så du har i alt fire. Skift den første farvestop til en 70% sort, den anden til absolut hvid, den tredje til 100% sort og den sidste til en 30% sort. Så gradienten skal være komplet.
Vector TutorialVector TutorialVector TutorialVector TutorialVector TutorialVectipSvector TutorialVectipSvectipSbut, for mere info om sagen, skal man studere omhyggeligt billederne nedenfor og klikke på webstedet. Vi er bare dem, der påpeger kvaliteten, vektorvejledningen er lavet af vektortips.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *