Sarah Flint skabte den ideelle sandal

Apr 27, 2022 Uncategorized

Målet her var at skabe en virkelig bærbar, behagelig hæle sandal, der ikke ofrer en ounce af chicness. Hvis du vil gå ind i et projekt med et mål denne major, Du har 100% af min opmærksomhed (og bønner, fordi … hvordan?). Masser af mærker hævder at lave hæle, der er behagelige, men ikke før jeg bar Sarah Flints ideelle pumpe troede jeg faktisk, at nogen kunne trække den af. Når sommeren kommer, kan du forestille dig min rapt opmærksomhed på den ideelle sandal.

Sarah FlintPerfect Sandal 85

Et par ting at værdsætte ved denne sandals rene opfindsomhed (hvilket betyder, at her er nogle af grundene til, at disse sko ikke dræber dine fødder): • De har større tåstropper end mange sandaler, så de vil ikke mængde og smoosh dine tæer sammen ved pedikur-ruining smerte.
• De har masser af ekstra fodsengpolstring (en ekstra 6 mm!) Og hævet buestøtte (som ingen andre kan se, men du kan virkelig føle).
• Gummisålen, der løser masser af stabilitetsproblemer, men det indebærer også, at du ikke behøver at tage dine nye sko straks til skomageren for at få dem til at tilføje et beskyttende lag til bunden af ​​dine splinternye sko. Ros dem.

Sarah FlintPerfect Sandal 85

Her har jeg (og sandsynligvis aldrig starter) 85 mm hælhøjden til din reference. Men i et andet genialt slag har de også lavet sandalen i en 100 mm hælhøjde -mulighed. I modsætning til mange hæle, der er bærbare fra det tidspunkt, du låser din hoveddør til Maaaaybe slutningen af ​​dit første glas vin, antydes denne sko at blive båret og gået ind … som i hele dagen og natten, komfortabelt.

Sarah FlintPerfect Sandal 85

For ikke at du tror, ​​at denne sko er alt funktion, ingen form, det er så elegant, folk. Jeg elsker trifecta af delikate stropper over tåen og den ideelle blide ankelrem. Dertil kommer en større dosis alsidighed, og du har den ideelle sko til sommerens bryllupssæson, tagcocktails og varmt vejrbegivenheder af bogstaveligt talt alle slags. Jeg har allerede snagged den nøgne nuance.

Rosetta Gettyone-skulder MIDI-kjole (lignende budgetvenlige stilarter her og her)

Giorgio Armanilip Maestro Lip Stain i 400 den røde

Bedre nyheder stadig, rabatkoden Mary50 (alle caps) scorer dig $ 50 rabat på dit første køb på sarahflint.com! Koden udløber ikke. Det er godt ved dit første køb af ethvert par sko, ikke kun den ideelle sandal (selvom jeg tror, ​​jeg har gjort min præference klar).
Ægte gennembrud i fodtøj er sjældne, endnu meget mere sjældne, når vi taler om den hælede sort.

Som kvinder med klassiske stilhøjninger har vi båret en hæl eller to i vores tid. Jeg siger dig, dette brand skifter spil for os, så meget, at jeg holder op. Et skab fuld af smertefrit fodtøj? Hvorfor ikke? Det kan ikke skade (bogstaveligt talt).

Sarah FlintPerfect Sandal 85

Le Specsair hjerte solbriller

Salvatore Ferragamogancini Jacquard & Leather Take On Bag (Affordable Options her og her)

Tak til Sarah Flint for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *