Sådan starter du et Tshirt -firma i 5 grundlæggende trin

Sep 13, 2022 Uncategorized

Sådan starter du en Tshirt -forretning
Sådan starter du et Tshirt -firma kan virke let og sjovt. Bag scenen er der et betydeligt arsenal af teknikker, som man burde vide, om det er parat til at lancere i branchen. Disse 5 hurtige trin hjælper dig med at forstå nogle af de grundlæggende aspekter af, hvordan du starter et T-shirt-firma, der sælger tilpassede T-shirt-design.
1. Foretag din research og planlægning
Når du beslutter at starte et firma, der sælger T-shirts, skal du have nogle grundlæggende oplysninger om tøjindustrien. Du skal også have en solid virksomhedsplan for at garantere en fortjeneste til din virksomhed. Tjek succesrige firmamærker for forslag til, hvordan de lykkedes, de kan være meget nyttige. Du skal etablere dit budget, før du beslutter dig for at gå for dybt ind i virksomheden. Du har muligvis betydelige planer, men et lille budget, så sørg for, at du har nok ressourcer til at tilfredsstille dine forventninger.
2. Identificer dig selv som et brand
Først og fremmest er det bestemt et af de mest væsentlige fundamenter i din virksomhed, så du er nødt til at være meget opmærksom på dette kapitel. Dit brand repræsenterer hele dit image og den måde, du opfattes af kunderne på.
Dit brand skal have din karakteristiske personlighed, det skal være unikt, som dig, og et brand, der har en stærk personlighed, skiller sig altid ud! Tænk på et stærkt navn og en tagline for at indkapsle dit brand i en sætning for at få mængden til at vide, hvad din virksomhed handler om.
Du er nødt til at finde ud af dine mål og dit målmarked for at beslutte, hvilken slags T-shirt-design du får trykt. En anden god ting, hvis du opretter en klar identitet, kan du begynde at ansøge om tilknyttede programmer som Del et salg

3. Opret dine grafiske designs
Du skal undersøge internettet for at se de seneste tøjtrends, hvad T-shirt-samfundet beder om. Efter at du har valgt, hvad du skal trykt, burde du finde en grafisk kunstner. I tilfælde af at du ikke selv er en grafisk designer, kan du finde masser af talentfulde designere på freelance-websteder som Guru, Elance, Odesk eller på T-shirt-konkurrence-websteder som DesignByHumans, Zazzle eller Ript. Du kan finde den stil, der passer dig, ved at kontrollere kunstnerens tidligere værker og ansætte dem.
Vi anbefaler også stærkt Graphicloot, hvor du finder enorme grafiske tilbud, t-shirt-design, vektorillustrationer, skrifttyper og endda adskillige freebies

Hvis du har et lavere budget, kan du vælge den mest overkommelige mulighed for din virksomhed: køb royaltyfrie vektorer og oprette dine egne designs. Du kan finde masser at vælge herfra: www.tshirt-factory.com. Ulempen er, at designene ikke vil være unikke, men du må indrømme, at det er meget billigere.
4. Kend din konkurrence
Med spørgsmålet “Hvordan starter du en tshirt -forretning?” Hold altid øje med de andre T-shirt-designfirmaer, du konkurrerer med. Du burde tjekke deres design, deres prisfastsættelse og kampagner og også lære af dem og ikke kopiere dem. Hvis de har succes, kan du også, men du skal komme med friske ideer på det samme gamle marked. Hold styr på de succesrige, og sørg for at prissætte dine T-shirts korrekt. Endelig overvej de omkostninger, der er afholdt ved fremstilling af T-shirts, såsom materiale, udskrivning og markedsføring.

5. Find et trykfirma og en tom T-shirtudbyder
Du kan vælge mellem en bred vifte af blanke T-shirt-virksomheder som Sanmar, Alphabroder osv. Synes det vil være dit fysiske produkt, og dit valg vil afspejle meget stærkt over dit brand. Der er nogle steder, der accepterer T-shirt-design. De udskriver disse for dig på efterspørgsel. www.jakprint.com og www.storenvy.com er to fantastiske trykfirmaer.
Der er masser af forskellige typer T-shirts, men du skal tage en beslutning baseret på din slags T-shirt-design og målmarked. For eksempel kan du vælge Tultex, American Apparel, Anvil, Next Level, Alstyle, Bella, Bay Island og adskillige andre. Det ser ud til, at T-shirt-tykkelsen også burde være vigtig, når du valgte din tomme T-shirt-type. Tykkelsen varierer fra 120gr til 200gr, og den optimale er 180gr.

Held og lykke!

5/5 (1 anmeldelse)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *