Gratis adobe farvede skrifttyper i en hel uge!

Jun 6, 2022 Uncategorized

Adobe farvede skrifttyper i samarbejde med fontself
Siden begyndelsen af ​​stilindustrien har skrifttyper overtaget rollen som at give meget mere personlighed til en meddelelse. Det er som at kortlægge en virksomheds “ansigt”. Det antyder et ord kombineret med skrivestilen er grundlaget for grafisk branding. Tekstbaserede logoer er et godt eksempel på det.
I den digitale æra har grafisk stil udvidet mulighederne for dette indebærer udtryk til håndlavede skrifttyper. Paradoksalt nok er de i højere såvel som højere efterspørgsel. Den meget mere tegning bliver automatiseret, jo stærkere er vores behov for at formidle menneskelige egenskaber, såsom følelser, til vores diskurs.
Hovedsagelig, da hver person, hver designer i denne sag, har en anden stil. Håndfremstillede skrifttyper vil altid have en tydelig fornemmelse. For det utrente øje virker de ens. Selvom hver hånd, uanset din oplevelse, vil aftrykke sin en-til-en-slags efterbehandling.
Det næste trin i personalisering af skrifttyper tages af ingen anden end Adobe. Den revolutionære forretning samarbejder med fontself for at bringe kreative en uge fuld af farvetype, der tilbydes til gratis download gennem Adobe Innovative Cloud -bloggen. Døbt Color Font Week, samarbejdet vil understrege de mange fontkombinationer, inspireret af geometri, natur, tekstil eller arkitektur; såvel som visualiseret af kunstner fra Tyskland, USA eller Danmark. Disse opentype-svg-farvede skrifttyper er udviklet af Adobe såvel som dets samarbejdspartnere, der introducerer en ny type teknologi. Nu har skrifttyper farve, tekstur, gennemsigtighed eller gradienter. Det er et skridt fremad mod en meget mere specialiseret type meddelelsestilpasning, der vil have vanskeligheder med designere såvel som virksomheder i de kommende år.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *