Aktuelle tendenser: Fontdesign og akvarelillustration

Aug 12, 2022 Uncategorized

Nicky Laatz Font Design and Illustration
Jeg er ikke sikker på, hvor kendt du er med designeren og illustratøren, som jeg er ved at introducere her, men jeg tænker på, at du skal have fundet ud af hendes skrifttyper eller akvarelgrafik på et tidspunkt. Det er, hvis du er et aktivt medlem i designsamfundet, men også en klient, der havde brug for en script -skrifttype mindst en gang.
Hun er en superstjerne på det kreative marked med konstant fremhævede produkter på hjemmesiden på webstedet og positiv feedback fra brugere, der altid er så tilfredse med det, hun lægger ud. Og der er en, enkel forklaring på det: Hun elsker ærligt alt, hvad hun gør, og det er hendes eneste kompas. Hvilket er det, hun anbefaler til alle håbefulde designere.
Hendes navn er Nicky Laatz, hun er fra Sydafrika, og hendes mantra er at aldrig sigte lavere end det, du virkelig elsker og er stolt af. Vær konsekvent og hold ved det, selvom det først ikke bringer dig tusinder af dollars.

Fra en ung alder kunne hun godt lide kunst, men aldrig forfølge den professionelt, og som voksen fulgte ikke nogen kunstskole. Det ville have antydet at blive tvunget til at øve og eksperimentere med ting, hun ikke ønskede. Så hun lod kunsten komme til hende – hun dybt først ind i HTLM -kodning, derefter webdesign, efterfulgt af logo -design og til sidst illustration og tryk. Og det har hun gjort i 15 år, så der er ingen succes over natten.

Hun brød gradvist fri for restriktivt klientarbejde og gjorde mere og mere af det, hun elskede, på sine egne vilkår og tilføjede dem i sin kreative markedsbutik. Det faktum, at webstedet er meget støttende for kreative med en personlig tilgang, fik hende til at føle sig endnu mere komfortabel med hele oplevelsen.
Hun mener, at enhver med en evne til digital kunst kan udvikle sig, blive tilfreds og føle sig virkelig belønnet for deres indsats, hvis de bruger internettet til at lære, øve og tilføje det personlige touch til deres arbejde. Hun er en ægte inspiration til håbefulde digital designer, og du kan se det selv ved at læse en artikel, hun bidrog med på den kreative markedsblog. Det kan spare dig fra designerens blok eller endda udbrændthed.

Og nu er her nogle af hendes meget succesrige produkter, hun har solgt i sin butik, skabt med den dedikation, som jeg lige har nævnt ovenfor, at de fleste designere glemmer mere typisk end ikke.

Den Handlettered Fontbox er hendes seneste produkt, der allerede er placeret af det kreative markedshold.

Og som en bonus kan du også få en gratis skrifttype, som hun ofte tilbyder sin loyale efterfølgende. Sørg for at tjekke alt på hendes Instagram – du vil blive fascineret af indholdet:

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *